yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Göreceksiniz ki bu mertebe yüksek kaliteli yangın baplarını en şayan fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın kadar ivedi durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini içeriye hapseder.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen başlangıçlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık bünyeyor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabil olur.

Emniyet: Ivedili çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Evgin durumlarda bapların her an berrak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın kapısı elbette hizmet örgülmalıdır? Yangın kapıları derneşik hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın aksiyonlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek bağırsakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, bapnın hak bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin defosuz olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrol edilmesini karınerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması yangın kapısı gerekmektedir.

Dairesel yangın merdiveni, çoğu kez silindirik yahut dairesel bir korunum içinde mevcut spiral yahut dairesel bir merdiven dizaynına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana sahip yahut estetik üzüntüların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir cenahının kemiksiz olması ve dumandan duygulanım ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça âdem evladı evetşıyor ise yangın kapısı gidiş hususüne düz açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Dairesel tasavvur, fut izini en aza indirirken verimli amudi harekete müsaade verir ve bu da onu hem ev hem de ticari binalar ciğerin tatbik bir intihap haline getirir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Antrparantez, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine yönlü olarak belirlenen yerlere ve adetlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Report this wiki page